magyar  •  english  •  deutsch
Mai dátum:  2016. február 6. szombat
Közvetlen linkek
LL.M képzések
ELTE Law Journal
Neptun
WebMail
Jogi adatbázisok
Tanszékek
Doktori Iskolák
Tanulmányi Hivatal
ELTE Telefonkönyv
IT szolgáltatások
Jogi Továbbképző Intézet
február A Tudományos Kutatás Napja az ELTE-n
2016. február 5-én az ELTE Tudományos Tanácsa által első alkalommal megrendezett eseményen előad Frei Zsolt, Gósy Mária és Valki László, és Mezey Barna rektor átadja Az ELTE ígéretes Kutatója elismeréseket egyetemünk fiatal kutatóinak az Egyetemi Könyvtárban.
05.
január Információk a tavaszi szemeszterről, avatási időpontok
A 2015/16-os tanév tavaszi félév szorgalmi időszaka február 8-tól május 13-ig tart (regisztrációs hét február 1–5. között), a tavaszi szünet március 23–29. között lesz.
25.
február Tájékoztató előadás egyetemi hallgatók részére EU-s karrierlehetőségekről
A Külgazdasági és Külügyminisztériummal együttműködésben tájékoztató előadásra kerül sor Karunkon az EU-s karrierlehetőségekről 2016. február 11-én, 10 órától.
11.
február A Perjátszó Kör felvételt hirdet
Mindenképp jelentkezz, ha szeretnél egy jó hangulatú és lelkes, nyitott közösség tagja lenni ahol igazán önmagad lehetsz, ahol maradandó és értékteremtő munkát tudsz végezni az egyetem falai között, kiélni a benned szunnyadó kreativitást, továbbá ha szeretnéd fejleszteni az előadói készségeidet!
03.
február Közel 9000 érdeklődő az ELTE standjánál
160 felkészült hallgató és oktató tájékoztatta az érdeklődőket egyetemünkről az Educatio Kiállításon 2016. január 21–23. között. A gimnazisták környezetbarát busszal érkezhettek a rendezvényre, intézményünket a Színpadon Jegyes-Tóth Kriszta kommunikációs igazgató mutatta be.
03.
február 85 éves a magyar kartellszabályozás – virtuális tárlat a Gazdasági Versenyhivatal honlapján
A formabontó feldolgozás alapja a gazdasági versenyt szabályozó megállapodásokról szóló, 1931. évi XX. törvénycikk. Az összeállítás a versenyhatósági munka történeti előzményeinek bemutatásával, a korabeli versenyszabályok és joggyakorlat összegyűjtésével kíván tisztelegni a jubileumi évforduló előtt.
03.
  © 2 0 1 0 - 2 0 1 6   E L T E  Á L L A M -  É S  J O G T U D O M Á N Y I  K A R       M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Cím :: H-1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.    •    Telefon :: (+36 1) 411 6500    •    Webform :: küldje el véleményét!