magyar  •  english  •  deutsch
Mai dátum:  2016. május 24. kedd
Közvetlen linkek
LL.M képzések
ELTE Law Journal
Neptun
WebMail
Jogi adatbázisok
Tanszékek
Doktori Iskolák
Tanulmányi Hivatal
ELTE Telefonkönyv
IT szolgáltatások
Jogi Továbbképző Intézet
május SozialMarie díjat kapott a BAGázs Jogklinika Projektje
SozialMarie díjas lett a BAGázs Jogklinika Projektje, melynek vezetője Kovács Krisztina, az ELTE ÁJK Kriminológiai Tanszékének PhD-hallgatója. A SozialMarie a legrégebbi európai társadalmi inovációs díj, amely 2005 óta minden évben 15 kitűnő társadalmi innovációt díjaz.
13.
május NOHA Tavaszi Egyetem a Humanitárius Segítségnyújtásról
Idén második alkalommal adott otthont Karunk a NOHA Tavaszi Egyetemének. A humanitárius segítségnyújtás alapjairól szóló képzés 2016. május 9. és 13. között került megrendezésre az ELTE és a Vilniusi Egyetem közös szervezésében.
18.
május Kari TDK konferencia
A XXXIII. OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciója kari minősítő konferencia 2016. november 7-én kerül megrendezésre. A konferenciára az állam- és jogtudomány bármely területével foglalkozó magyar nyelvű pályamunka benyújtható, amely a graduális képzési idő alatt, önképzési céllal készült. Nevezni a TDK titkárokon keresztül kell.
03.
április Európai emberi jogi mesterjogász szakirányú továbbképzés
Európai emberi jogi mesterjogász szakirányú továbbképzési szak indul az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán 2016. szeptembertől. A képzést sikeresen teljesítő hallgatók a hazai szabályozásnak megfelelően jogosultak lesznek az LL.M. cím használatára.
28.
május ELTE-s sikerek a Miskolci EU Vándorkupa perbeszédversenyen
2016.május 13-án került megrendezésre a XI. Miskolci EU Vándorkupa perbeszédverseny, a Miskolci Egyetemen. A zsűri értékelése alapján csapatunk elnyerte a HVG Orac különdíját, mint a legeredményesebb csapat, László Renáta pedig a legjobb felperesnek járó díjat nyerte el.
17.
július ELTE Kárpát-medencei Nyári Egyetem 2016
Az ELTE 21. alkalommal rendezi meg a határon túli magyar anyanyelvű egyetemi hallgatók számára a programot 2016. július 4. és július 11. között. A Jogtudományi Szekció központi témája: A személyiség jogi védelme.
04.
  © 2 0 1 0 - 2 0 1 6   E L T E  Á L L A M -  É S  J O G T U D O M Á N Y I  K A R       M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Cím :: H-1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.    •    Telefon :: (+36 1) 411 6500    •    Webform :: küldje el véleményét!