magyar  •  english  •  deutsch
Mai dátum:  2015. október 5. hétfő
Közvetlen linkek
LL.M képzések
ELTE Law Journal
Neptun
WebMail
Jogi adatbázisok
Tanszékek
Doktori Iskolák
Tanulmányi Hivatal
ELTE Telefonkönyv
IT szolgáltatások
Jogi Továbbképző Intézet
október Court Management in Switzerland
A Büntető Eljárásjogi és Büntetés-végrehajtási Jogi Tanszék tisztelettel hívja és várja Önöket Philip Langbroek professzor, az Utrecht-i Egyetem oktatója előadására 2015. október 14-én.
14.
október Több mint 150 ELTE-s program a Kutatók Éjszakáján
2015. szeptember 25-én Egyetemünk karai sokszínű programokkal várták az érdeklődőket: a hetvenötezer látogatót vonzó rendezvényen előkerült a varázsköpeny, szó volt a jogalkotási bakikról, a pirézekről és a cári Oroszországot megörökítő színes fotókról is.
02.
október „Az állam ügyvédje”
Az Igazságügyi Minisztérium és az ELTE ÁJK közös nemzetközi konferenciát szervez 2015. október 15-én. A konferencia témája: jó gyakorlatok és intézményi megoldások az állam jogi képviseletére az Európai Unió egyes tagállamaiban.
15.
október 4th Greek-Hungarian Symposium
Recent trends in European Private Law and Private International Law címmel negyedik alkalommal kerül sor szimpóziumra görög és magyar szakemberek részvételével az ELTE ÁJK-n, 2015. október 9-én.
09.
szeptember Sikeresen zajlottak az Orientációs Napok
A rendezvény legfontosabb célja az volt, hogy a hallgatók élményszerű és biztonságos módon ismerjék meg egymást, az intézmény oktatóit, ismereteket szerezzenek a jogi, politológusi és kriminológusi pályáról, az ELTE ÁJK által nyújtott lehetőségekről és mindezek alapján elgondolkodjanak azon, hogy ők mit várnak az egyetemtől.
29.
október Felhívás a tanulmányaikat 2006 előtt kezdő hallgatóinknak
A nemzeti felsőoktatásról szóló törvény nyári módosítása határidőkhöz köti a záróvizsgázás lehetőségét, amely után nem lehet oklevelet szerezni. A rendelkezéssel érintett hallgatóknak fel kell venniük a kapcsolatot az illetékes kari Tanulmányi Hivatallal.
01.
  © 2 0 1 0 - 2 0 1 5   E L T E  Á L L A M -  É S  J O G T U D O M Á N Y I  K A R       M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Cím :: H-1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.    •    Telefon :: (+36 1) 411 6500    •    Webform :: küldje el véleményét!