Jogi adatbázisok

Jogi adatbázisok

A kari hálózat gépeiről elérhető adatbázisok:

(Az új jogtár használatáról szóló tájékoztató)

A távoli asztal használatához Internet Explorer 6.0 vagy magasabb verziójú böngésző szükséges, más böngészőkkel NEM FOG MŰKÖDNI. A szolgáltatás használatához szükséges böngészőkomponens az első alkalommal rendszergazdai jogkört követel meg. Ennek hiányában a szolgáltatás NEM FOG MŰKÖDNI. Bővebb felvilágosításért és a telepítés menetének részletes leírásáért kattintson ide!
Amennyiben nincsen Internet Explorer böngészője, vagy a fenti segédlet segítségével sem tud csatlakozni a szolgáltatáshoz, kattintson ide az alternatív belépési lehetőségek megismerése céljából!

Távoli asztal (hallgatók számára)

A szolgáltatás használatához Internet Explorer 6.0 vagy magasabb verziójú böngésző szükséges, más böngészőkkel NEM FOG MŰKÖDNI. A szolgáltatás használatához szükséges böngészőkomponens az első alkalommal rendszergazdai jogkört követel meg. Ennek hiányában a szolgáltatás NEM FOG MŰKÖDNI.
Amennyiben nincsen Internet Explorer böngészője, vagy nem tud csatlakozni a szolgáltatáshoz, kattintson ide az alternatív belépési lehetőségek megismerése céljából!

Ingyenesen elérhető jogszabálykereső (hatályos magyar jogszabályok):