magyar
2016. április 29. péntek
Jogi Továbbképző Intézet
 LL.M in English
 Jogi Továbbképző Intézetről
 Képzések jogászoknak
 Képzések nem jogászoknak
 Szakvizsga előkészítő tanfolyamaink
 Céltanfolyamaink
 Jelentkezes
 Záróvizsgázóknak
 Rendezvényeink
 Elérhetőségeink
 Dokumentumtár
AKTUÁLIS

OUR NEW PROGRAM – EUROPEAN HUMAN RIGHTS LLM

Constantly ranked in the top tier of law schools in Central-Europe, ELTE Faculty of Law launches a program in European Human Rights to bring together leading scholars, lawyers and policy makers.

For details follow the link!


JELENTKEZZEN SZAKJOGÁSZ KÉPZÉSEINKRE

Jelentkezzen jogászoknak és nem jogászoknak induló képzéseinkre! 16 képzés közül választhat, melyeket minősített oktatóink tartanak.

A szakjogászképzés az állam- és jogtudományi egyetemi végzettségű szakemberek számára a jogász szakképzettségen belül, annak egy-egy speciális területén további szakképzettség megszerzését teszi lehetővé, olyan sajátos jogászi munkaterületeken -szakirányokban- amelyeken a speciális szaktudás iránti igényt a jogászi foglalkozás, hivatásgyakorlás differenciálódása alapozta meg.


A képzés célja, hogy a szakiránynak megfelelő területen biztosítsa a speciális szakjogi, továbbá a határtudományi ismeretek megszerzését annak érdekében, hogy a képzésben résztvevők képessé váljanak szakterületük feladatainak komplex ellátására.
A jogi szakokleveles szakirányú továbbképzési szakjainkon a nem jogász felsőfokú végzettségű szakemberek egyre szélesebb körének biztosítjuk meghatározott körű jogi szaktudás, többes szakértelem megszerzését annak érdekében, hogy ezen jogi ismeretek birtokában képesek legyenek szakmai alapfeladataik, munkakörük színvonalasabb ellátására, és ezáltal szakmai karrierjük továbbépítésére.

Jogi szakokleveles továbbképzési szakjainkon szinte valamennyi felsőfokú képzési területen végzett szakemberek megtalálják a lehetőségét jogi szakirányú szakmai ismeretek megszerzésére, így a teljesség igénye nélkül a közgazdászok, mérnökök, agrármérnökök, informatikusok, természettudományi végzettségű szakemberek, orvosok stb.

Segítségként az alábbi linklen ellenőrizheti saját végzettségének képzési területét: 289/2005.(XII.22.) Korm. rendelet 4. számú melléklet

Jelentkezés (a jelentkezési lap letöltése MS Word formátumban)

A jelentkezések leadásának határideje: 2016.06.30.

Hírek
TÁJÉKOZTATÓ AZ LL.M. CÍM HASZNÁLATÁRÓL
Tájékoztató az LL.M. cím használatáról
Az Nftv. 52. § (6) bekezdése alapján a mesterfokozatot eredményező jogászképzésre
épülő szakirányú továbbképzésben oklevelet szerzettek a „Legum Magister” vagy „Master of
Laws” (rövidítve: LL. M.) cím használatára jogosultak. Részletek »

KOCHMEISTER DÍJ - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
FELIRATKOZÁS A JOGI TOVÁBBKÉPZŐ HÍRLEVELÉRE
Amennyiben a jövőben szeretne értesülni programjainkról, rendezvényeinkről, tanfolyamainkról iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE az eltejti@ajk.elte.hu email címen. Részletek »
EGYÜTT AZ ERŐSZAK ELLEN
Intézetünk is csatlakozott az Együtt az erőszak ellen kampányhoz melyet karunk fiatal oktatóiból álló 'Below40' csoportja hirdetett meg. Részletek »
TÁJÉKOZTATÓ MEGHIRDETETT KÉPZÉSEINKRŐL
Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden leendő hallgatónkat, hogy a 2015/2016 tanévben meghirdetett szakjogász képzéseink mely napokon és időpontokban kerülnek megrendezésre. Részletek »
Hírek
CSALÁDJOGI TEADÉLUTÁN
A Jogi Továbbképző Intézet 2015. november 19-én családjogi teadélutánt tartott elsősorban végzett és jelenlegi családjogi szakjogász-hallgatóinak. A teadélután egyaránt célozta az ismeretek bővítését és a kollégák számára találkozási lehetőség biztosítását. Három előadás hangzott el, az előadásokat követően pedig mód nyílt az elhangzottak, illetve az elhangzottak kapcsán felmerülő kérdések megvitatására. Részletek »
ÚJRA TÁRSASÁGI JOGI ÉS CÉGJOGI SZAKJOGÁSZ KÉPZÉS
A Társasági jogi és cégjogi szakjogász képzés szakmai vezetője Kisfaludi András, egyetemi tanár az új Ptk. kodifikációs bizottságának tagja, Polgári Jogi Kodifikációs Bizottság titkára. Miközben a jogász szakma évek óta az Új Ptk. lázában ég, az Intézet tavaly sem indította el a Társasági jogi és cégjogi szakjogász képzését. Miért? Részletek »
JELENTKEZZEN SZAKJOGÁSZ KÉPZÉSEINKRE
Jelentkezzen jogászoknak és nem jogászoknak induló képzéseinkre! 16 képzés közül választhat melyeket minősített oktatóink tartanak. Részletek »
BESZÁMOLT AZ ÚJ PTK. TÁRSASÁGI JOGI ELŐADÁSÁRÓL AZ ARS BONI ONLINE FOLYÓIRAT
Az Ars Boni Dunai Szilvia tollából beszámolt múlt pénteki rendezvényünkről, a cikket itt lehet elérni. Részletek »
 
Eseménynaptár   
2016 április
H K Sz Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8


 
  © 2 0 1 3 - 2 0 1 4   E L T E  Á J K  J O G I  T O V Á B B K É P Z Ő  I N T É Z E T       M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Cím :: H-1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.    •    Telefon :: (+36 1) 266 2563    •    Webform :: küldje el véleményét!