magyar
2015. április 1. szerda
Jogi Továbbképző Intézet
 Jogi Továbbképző Intézetről
 Képzések jogászoknak
 Képzések nem jogászoknak
 Szakvizsga előkészítő tanfolyamaink
 LLM - jogi mesterképzés
 Céltanfolyamaink
 Jelentkezes
 Záróvizsgázóknak
 Rendezvényeink
 Elérhetőségeink
 Dokumentumtár
AKTUÁLIS

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgatóink!


A "Záróvizsgázóknak" menü alatt minden fontos információt megtalálnak a szakdolgozattal, záróvizsgával és a záróvizsgához tartozó határidőkkel kapcsolatban. 

A tételsorok folyamatosan kerülnek feltöltésre.

Továbbra is várjuk jelentkezésüket Hírlevelünkre az eltejti@ajk.elte.hu email címen.

Hírek
EU-s karrierlehetőségek
A minisztérium több felsőoktatási intézményben előadás-sorozatot szervez EU-s karrierlehetőségekkel kapcsolatosan. Az előadásokon az egyetemi hallgatók tájékoztatást kapnak arról, hogyan, milyen feltételekkel juthatnak be az EU-s intézményekbe, milyen lehetőségeik vannak, milyen fizetésre számíthatnak, és feltehetik ezzel kapcsolatos kérdéseiket is. Részletek »
Együtt az erőszak ellen
Intézetünk is csatlakozott az Együtt az erőszak ellen kampányhoz melyet karunk fiatal oktatóiból álló 'Below40' csoportja hirdetett meg. Részletek »
Tájékoztató meghirdetett képzéseinkről
Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden leendő hallgatónkat, hogy a 2014/2015 tanévben meghirdetett szakjogász képzéseink mely napokon és időpontokban kerülnek megrendezésre. Részletek »
JELENTKEZZEN SZAKJOGÁSZ KÉPZÉSEINKRE
Jelentkezzen jogászoknak és nem jogászoknak induló képzéseinkre! 16 képzés közül választhat melyeket minősített oktatóink tartanak. Részletek »
Hírek
FELIRATKOZÁS A JOGI TOVÁBBKÉPZŐ HÍRLEVELÉRE
Amennyiben a jövőben szeretne értesülni programjainkról, rendezvényeinkről, tanfolyamainkról iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE az eltejti@ajk.elte.hu email címen.

Részletek »

MEGHÍVÓ GYERMEKJOGI KONFERENCIÁRA
Szeretettel meghívjuk Önt a Gyermekjogi Egyezmény 25. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő Gyermekjogi konferenciára. Az előadások 2014. december 5-én kerülnek megrendezésre az ELTE Állam- és Jogtudományi karán. Részletek »
ÚJRA TÁRSASÁGI JOGI ÉS CÉGJOGI SZAKJOGÁSZ KÉPZÉS
A Társasági jogi és cégjogi szakjogász képzés szakmai vezetője Kisfaludi András, egyetemi tanár az új Ptk. kodifikációs bizottságának tagja, Polgári Jogi Kodifikációs Bizottság titkára. Miközben a jogász szakma évek óta az Új Ptk. lázában ég, az Intézet tavaly sem indította el a Társasági jogi és cégjogi szakjogász képzését. Miért? Részletek »
Beszámolt az Új Ptk. társasági jogi előadásáról az Ars Boni online folyóirat
Az Ars Boni Dunai Szilvia tollából beszámolt múlt pénteki rendezvényünkről, a cikket itt lehet elérni. Részletek »
 
Eseménynaptár   
2015 március
H K Sz Cs P Sz V
23 24 25 26 27 28 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5


 
  © 2 0 1 3 - 2 0 1 4   E L T E  Á J K  J O G I  T O V Á B B K É P Z Ő  I N T É Z E T       M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Cím :: H-1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.    •    Telefon :: (+36 1) 266 2563    •    Webform :: küldje el véleményét!