2021-ben is Budapest FDI Pre-Moot

2021-ben is Budapest FDI Pre-Moot
10/07 - 10/09

2021. október 07. - 2021. október 09.

online

10/07 - 10/09

2021. október 07. - 2021. október 09.

online


Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Budapest FDI Pre-Moot, a pandémiás helyzetre tekintettel idén online formában.

A Budapest FDI Pre-Moot az FDI (Foreign Direct Investment) Moot Court nemzetközi felkészülési versenye. Az FDI Moot Court a legnagyobb és legrangosabb nemzetközi beruházásokkal kapcsolatos választottbírósági moot court. A versenyre érkeznek csapatok Magyarországból, Franciaországból, Brazíliából, Németországból, Lengyelországból, Csehországból, Argentínából, az Egyesült Államokból, Indiából, Szingapúrból és Oroszországból. A Budapest FDI Pre-Moot napjai során a tárgyalások mellett számos kapcsolódó eseményre is sor kerül. Az egyik ilyen esemény a Budapest FDI Pre-Moot Konferencia, ahol hazai és külföldi előadókkal vitatják meg a résztvevők a külföldi beruházások jogi védelmének aktuális kérdéseit. A döntőre szombat délután kerül sor. 

A Budapest FDI Pre-Moot rendezvényei, eseményei részben nyilvánosak, minden érdeklődőt tisztelettel várnak a szervezők. A versennyel, regisztrációval, illetve a programmal kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdéssel kérjük keressék Erdős István adjunktust (erdosistvan@ajk.elte.hu), aki a kari FDI Moot program vezetője, és a Budapest FDI Pre-Moot főszervezője.