Jogi adatbázisok

Jogi adatbázisok

Jogi adatbázisok

Magyar jogi adatbázisok


HVG-Orac JogKódex

MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont, Kutatási Dokumentációs Központ (MTA TK KDK)

Szaktárs adatbázis 16 kiadó könyveivel
Akadémiai Digitális Archívum, Attraktor Kiadó, Balassi Kiadó, Gondolat Kiadó, L’Harmattan Kiadó, Kalligram Kiadó, Kortárs Kiadó, Kronosz Kiadó, Mentor Könyvek Kiadó, Múlt és Jövő Kiadó, Napvilág Kiadó, Osiris Kiadó, Szaktudás Kiadó Ház, Szent István Társulat, Tinta Könyvkiadó

Wolters Kluwer Jogtár

Külföldi jogi adatbázisok


Beck-online

Cambridge University Press Cambridge Core

Duncker & Humblot eLibrary

EBSCO Legal Source

HeinOnline

JSTOR

Mohr Siebeck

Nomos eLibrary

Oxford Academic Journals

Sage Journals

Kluwer Arbitration

Oxford University Press Max Planck Encyclopedias of International Law

Westlaw International
Westlaw US

Ingyenes adatbázisok


Eur-Lex

Nemzeti Jogszabálytár

A távoli asztal használatához Internet Explorer 6.0 vagy magasabb verziójú böngésző szükséges, más böngészőkkel NEM FOG MŰKÖDNI. A szolgáltatás használatához szükséges böngészőkomponens az első alkalommal rendszergazdai jogkört követel meg. Ennek hiányában a szolgáltatás NEM FOG MŰKÖDNI. Bővebb felvilágosításért és a telepítés menetének részletes leírásáért kattintson ide!
Amennyiben nincsen Internet Explorer böngészője, vagy a fenti segédlet segítségével sem tud csatlakozni a szolgáltatáshoz, kattintson ide az alternatív belépési lehetőségek megismerése céljából!

Távoli asztal (hallgatók számára)

A szolgáltatás használatához Internet Explorer 6.0 vagy magasabb verziójú böngésző szükséges, más böngészőkkel NEM FOG MŰKÖDNI. A szolgáltatás használatához szükséges böngészőkomponens az első alkalommal rendszergazdai jogkört követel meg. Ennek hiányában a szolgáltatás NEM FOG MŰKÖDNI.
Amennyiben nincsen Internet Explorer böngészője, vagy nem tud csatlakozni a szolgáltatáshoz, kattintson ide az alternatív belépési lehetőségek megismerése céljából!