Jogi adatbázisok

Jogi adatbázisok

Magyar jogi adatbázisok


HVG-Orac JogKódex

MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont, Kutatási Dokumentációs Központ (MTA TK KDK)

Wolters Kluwer Jogtár

Külföldi jogi adatbázisok


Beck-online

Cambridge University Press Cambridge Core

HeinOnline

Kluwer Arbitration

Oxford University Press Max Planck Encyclopedias of International Law

Westlaw International
Westlaw US

Ingyenes adatbázisok


Eur-Lex

Nemzeti Jogszabálytár

A távoli asztal használatához Internet Explorer 6.0 vagy magasabb verziójú böngésző szükséges, más böngészőkkel NEM FOG MŰKÖDNI. A szolgáltatás használatához szükséges böngészőkomponens az első alkalommal rendszergazdai jogkört követel meg. Ennek hiányában a szolgáltatás NEM FOG MŰKÖDNI. Bővebb felvilágosításért és a telepítés menetének részletes leírásáért kattintson ide!
Amennyiben nincsen Internet Explorer böngészője, vagy a fenti segédlet segítségével sem tud csatlakozni a szolgáltatáshoz, kattintson ide az alternatív belépési lehetőségek megismerése céljából!

Távoli asztal (hallgatók számára)

A szolgáltatás használatához Internet Explorer 6.0 vagy magasabb verziójú böngésző szükséges, más böngészőkkel NEM FOG MŰKÖDNI. A szolgáltatás használatához szükséges böngészőkomponens az első alkalommal rendszergazdai jogkört követel meg. Ennek hiányában a szolgáltatás NEM FOG MŰKÖDNI.
Amennyiben nincsen Internet Explorer böngészője, vagy nem tud csatlakozni a szolgáltatáshoz, kattintson ide az alternatív belépési lehetőségek megismerése céljából!