ELTE ÁJK Lunch Talk újratöltve

2021.10.04.
ELTE ÁJK Lunch Talk újratöltve
Folytatódik a pandémia miatt félbeszakadt ELTE ÁJK Lunch Talk sorozat a Nemzetközi Jogi Tanszék szervezésében.

A Lunch Talk az angolszász egyetemek bevett kezdeményezése, amelynek célja, hogy a hallgatók és az érdekes témában előadó vendégek kötetlen formában találkozhassanak és beszélgethessenek. A kötetlenség azt jelenti, hogy miközben az előadók számotokra érdekes témákat vetnek fel, adnak elő, és válaszolnak a kérdéseitekre, fel lehet állni, mindenki kiszolgálhatja magát, és ehet, ihat.

Az alábbiakban igyekszünk válaszolni a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

Kell-e fizetni az ebédért vagy bármely más módon a részvételért?
Nem, az ebédért nem kell fizetned. Igen, igaz, Milton Friedmant cáfolva, mégiscsak van ingyen ebéd! Semmilyen kötelezettséged nincs és nem is lesz. Szponzoraink jóvoltából az ebédet a Lunch Talk elején tálaljuk fel az előadóban.

Mit kell tenned azért, hogy részt vehess egy Lunch Talkon?
Csupán regisztrálnod kell, és el kell jönnöd. Persze nem árt figyelned, kérdezned (nem kötelező!), és ne ebédelj előtte! Csak annyit kérünk, hogy legalább 5 perccel a kezdés előtt érj oda, időben vegyél magadnak ételt, és ülj le, hogy elkezdhessük az előadást.

Meddig tart egy Lunch Talk?
Egy Lunch Talk kb. 45-50 perces. Ez idő alatt a vendégünk előad, Te fel tudod tenni neki a kérdéseid, és közben kényelemesen meg is tudsz ebédelni!

A következő alkalom október 6-án (szerdán) lesz, ahol egy nemzetközi ügyvédi iroda mindennapjairól lesz szó. Az esemény részleteit itt olvashatod.