ELTE Pénzügyi Jogi Konferencia 2012 – adójogi esetek az elmélet tükrében

ELTE Pénzügyi Jogi Konferencia 2012 – adójogi esetek az elmélet tükrében
11/23

2012. november 23.

ÁJK

11/23

2012. november 23. -

ÁJK


Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara a Pénzügyi Jogi Tanszék szervező munkájára támaszkodva adójogi konferenciát rendez a Kúriával, az Adótanácsadók Egyesületével, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületével, a Budapesti Ügyvédi Kamarával és a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, mint társszervezőkkel közösen.

A konferencia célja, hogy fórumot teremtsen aktuális adójogi kérdések megvitatására az adójoggal foglalkozó ügyvédek, adótanácsadók, adószakértők, adóhatósági munkatársak és bírák egyidejű bevonásával, annak érdekében, hogy a különböző jogi érvek és szempontok ütköztetésére lehetőség legyen. A konferencia gyakorlati problémákon alapuló modelljogesetek feldolgozására épül.

A konferencia-részvétel előzetes regisztrációhoz és létszámkorláthoz kötött. A regisztráció a szakmai szervezeteken keresztül történik.
Ennek megfelelően az adótanácsadók az Adótanácsadók Egyesületén keresztül, az adószakértők a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületén keresztül, az ügyvédek a Budapesti Ügyvédi Kamarán keresztül regisztrálhatnak a vonatkozó szakmai szervezet által meghatározott módon.
Az ELTE oktatói a konferencia@ajk.elte.hu e-mail címen jelentkezhetnek a konferenciára.

Időpont: 2012. november 23. 9:00–14:30
Helyszín: ELTE Állam- és Jogtudományi Kar, Aula Magna és más előadótermek (1053, Budapest Egyetem tér 1-3.)

A konferencia meghívója és részletes programja innen tölthető le.

A konferenciára bocsátott modelljogesetek innen tölthetők le.