Hallgatóink sikerei a Baker McKenzie és az Ernst and Young versenyein

2018.04.16.
Hallgatóink sikerei a Baker McKenzie és az Ernst and Young versenyein
Karunk hallgatói szerezték meg a Baker McKenzie versenyén az első és második, az Ernst and Young versenyén pedig az első három helyezést.

A Baker McKenzie The New Lawyer Challenge címmel hirdetett tanulmányi versenyt annak érdekében, hogy a hallgatók elsajátíthassák az innovatív jogászi gondolkodást. Gyakorlatiasságot és multidiszciplináris megközelítést vártak el tőlük a verseny során. A három fordulós versenyen döntőjében a 11 induló közül Karunk két hallgatója is dobogós helyezést ért el. Albert Lili egyik első helyezettként a Baker McKenzie amszterdami irodájában szakmai képzésen vehet részt. Olajos Marcell második helyezettként pénzjutalomban részesül.

Az Ernst and Young végzős és frissdiplomás hallgatóknak hirdette meg adó illetve audit tanulmányi versenyét. A verseny célja, hogy a hallgatók minél átfogóbb szaktudásra tehessenek szert. Az adóverseny döntőjében Karunk hallgatói, Gyimesi András, Antal Krisztin és Zsingor András szerezték meg az első három helyezést. Az első helyezett pénzjutalomban részesült, továbbá New York-i tanulmányutat és álláslehetőséget kapott. Továbbá az adóverseny világdöntőjére is kvalifikációt nyert. A második és a harmadik helyezettek pénzjutalomban részesültek.