Idén is dobogós az ELTE Jessup csapata

2022.03.08.
Idén is dobogós az ELTE Jessup csapata
Az ELTE Jessup Team 2022. március 5-én a European Friendly versenyen II. helyezést ért el. A budapesti versenyen az ELTE csapata az elődöntőben Izrael csapatát győzte le. Az Aula Magnában megrendezett döntőben idén a Bécsi Egyetem bizonyult jobbnak. A versenyen 14 csapat vett részt, összesen 31 fordulón 90 bíró értékelte a versenyzőket. 

A Valastyán Marcell (felperes), Bulla Bettina (felperes), Erményi György (alperes) és Hordós Alex (alperes) összetételű csapat megőrizte az ELTE Jessup Team helyét a legjobb csapatok mezőnyében. A csapat kiegyensúlyozottságát jól jelzi, hogy mind a négy agent kiemelkedően jó egyéni pontozást kapott – Marcell 3., Bettina 5., Alex 12. és György 14. helyen végzett. 

A csapat idei felkészítői dr. habil. Kajtár Gábor LL.M. (Cantab) docens és dr. Buda Zolta 2019-es Jessup világbajnok voltak. 

Nagyon köszönjük fantasztikus szponzorjainknak a támogatást, akik nélkül ez a siker nem jöhetett volna létre, különösen a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Irodának. További szponzoraink: Dentons Réczicza Ügyvédi Iroda, Lengyel Allen & Overy Ügyvédi Iroda, Bittera, Kohlrusz & Tóth Ügyvédi Iroda, Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda, Oppenheim Ügyvédi Iroda, Igazságügyi Minisztérium és a Frank Ignác Alapítvány.

Verseny az Aula Magnában

Verseny az Aula Magnában

0

/

0

0

/

0