Középpontban az európai öröklési jog és házassági vagyonjog

Középpontban az európai öröklési jog és házassági vagyonjog
04/17

2020. április 17.

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. I. em.)

04/17

2020. április 17. -

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. I. em.)


A COVID-19 járványhelyzet miatt törölve / This event is canceled due to COVID-19
Az ELTE ÁJK Polgári Jogi Tanszéke és a Magyar Országos Közjegyzői Kamara közös szervezésében – a GoInEUplus projekt keretében – rendezik meg a „Európai öröklési jog és házassági vagyonjog – kapcsolódási pontok” című konferenciát.

A GoInEUplus az Európai Bizottság Jogérvényesítés és Fogyasztópolitika Főigazgatósága (DG Justice and Consumers) – Justice Programme által társfinanszírozott projekt. A projekt célja az öröklési rendelet helyes és koherens alkalmazásának támogatása, különös tekintettel a házassági vagyonjogi kérdésekkel való kapcsolódási pontokra.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2020. április 6.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy azok a személyek, akik a koronavírus járvány gócpontjainak számító területen (2020. március 4-én ezek: Olaszország Rómától északra eső területei, egyes távol-keleti országok – különösen Kína, Japán, Dél-Korea, Hong-Kong, Szingapúr, Thaiföld, Vietnam –, Irán) élnek, illetve a rendezvényt megelőző két hétben ott jártak vagy ilyen személlyel kapcsolatban voltak, maradjanak távol az eseménytől! A hazai járványveszélyre tekintettel a szervezők fenntartják a jogot, hogy a konferencia megtartását bármikor lemondják.

Regisztrációs felület, adatkezelési tájékoztató
Program