Lunch Talk az ELTE ÁJK-n

2019.11.27.
Lunch Talk az ELTE ÁJK-n
2019. november 20-án került sor az első, telt házas Lunch Talk-ra az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. A hagyományteremtőnek szánt kezdeményezés első eseményét a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda szponzorálta. 

Dr. Takács Pál, dr. Lendvai Zsófia, dr. Horváth András és dr. Ötvös Tivadar arról osztották meg sok évtizedes tapaszalatukat, hogy hogyan látják jelenleg az LL.M. és Ph.D. fokozatok megszerzésének szükségességét a jogászi szakmában. Az előadók beszéltek az egyes nemzetközi LL.M. képzések előnyeiről, saját személyes tapasztalataikról és arról is, hogy milyen esetekben támogatják a munkáltatók az ügyvédjelöltjeik külföldi tanulmányait.

A Lunch Talk az angolszász egyetemek bevett kezdeményezése, amelynek célja, hogy a hallgatók és az érdekes témában előadó vendégek kötetlen formában találkozhassanak és beszélgethessenek. A kötetlenség azt jelenti, hogy miközben az előadók számotokra érdekes témákat vetnek fel, adnak elő és válaszolnak a kérdéseitekre, fel lehet állni, mindenki kiszolgálhatja magát és ehet, ihat. Egy Lunch Talk kb. 45-50 perces. Ez idő alatt a vendégünk előad, Te fel tudod tenni neki a kérdéseid és közben kényelemesen meg is tudsz ebédelni! 

Tavaszra több Lunch Talk-ot is tervezünk, stay tuned!

Galéria

Galéria

0

/

0

0

/

0