Mamcserov Frigyes: Mici néni két élete

Mamcserov Frigyes: Mici néni két élete
09/20

2023. szeptember 20. 19:00

ELTE ÁJK, A/1 gyakorló (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. fszt., ruhatár melletti folyosó)

09/20

2023. szeptember 20. 19:00 -

ELTE ÁJK, A/1 gyakorló (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. fszt., ruhatár melletti folyosó)


Folytatódik az NFI Egyetemi Filmklub elnevezésű vetítés- és beszélgetéssorozat. Az ELTE minden karáról várjuk az egyetemi polgárokat.

Mici néni egy szebb napokat látott operacsillag. Hétköznapinak számító dolog volt akkoriban, hogy fiatal párok idős emberekkel eltartási szerződést kötöttek, és a fiatalok beköltözhettek a lakásba. Ez történt Mici nénivel és az ifjú párral, Katival és Lacival is. A folytatás azonban már egyáltalán nem mindennapi. Az idős hölgy, a hajdani ünnepelt színésznő ugyanis új, titkos udvarlót talál, míg az ifjú pár babát vár, csak nem merik bevallani. A titkolózás félreértések sorozatához vezet...
A szenzációs, örökzöld filmvígjáték főszerepeiben olyan csodálatos színészeket láthatunk - többek között - mint Kiss Manyi és Páger Antal.

Kivel beszélgetünk utána?
Kurutz Márton filmtörténésszel, a Nemzeti Filmintézet munkatársával, akit számos fórumon hallhatunk a régi magyar filmek érdekes történeteit mesélve és Dr. Biró-Füzy Balázs ügyvéddel, aki az eltartási szerződés rejtelmeibe vezet be minket, és saját tapasztalatai alapján mesél nekünk ennek előnyeiről és buktatóiról is.

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációt kérünk a filmklub vezetőjénél, Rácz Annánál, anna.racz@ajk.elte.hu e-mail címen, egyetemi hallgatók esetén Neptun-kódot is kérünk.

Facebook-esemény