Praesens díjjal jutalmazták jelenlegi és volt hallgatóinkat

2019.02.28.
Praesens díjjal jutalmazták jelenlegi és volt hallgatóinkat
A Budapesti Jogászbál, Budapest legnagyobb múltú eseménye 2019. február 23-án 187. alkalommal került megrendezésre, ezúttal a Budavári Hiltonban. Évről évre teltházzal zajlik, és a szervezők alapító tagjai a Magyar Bálok Szövetségének. Az esten a 2015-ben alapított Praesens díj is átadásra került, amelyet tanulmányi, szakmai és életműdíj kategóriákban lehetett ezúttal is elnyerni.

Egykori és jelenlegi hallgatóink az ügyvédjelölti és a joghallgatói kategóriát, sőt az ez évben először átadott ügyvédjelölti kategória különdíját is elnyerték:

Dr. Tran Dániel, az ELTE ÁJK Kriminilógia Tanszék egykori demonstrátora, a Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda korábbi gyakornoka és jelenlegi ügyvédjelöltje, a Magyar Kriminológiai Társaság Kriminológia és Bűnügyi Tudományok PhD-szekciójának társelnöke. A Krimonológia Tanszék megbízott oktatója és PhD-hallgatója, a Budapesti Ügyvédi Kamara Ügyvédjelölti Tagozatának oktatási és munkaügyi referense.

Dr. Sárhegyi István jogász és közgazdász, az ELTE ÁJK Hallgatói Önkormányzatának korábbi elnökhelyettese, a Joghallgatók Önképző Szervezetének korábbi elnöhelyettese, jelenlegi igazgatója, az ELTE ÁJK Polgárjogi Tanszékének titkára és demonstrátora. 

Gyurkó Péter az ELTE ÁJK Polgári Jogi Tanszékének demonstrátora, a Joghallgatók Önképző Szervezetének alelnöke, jelenlegi elnöke, a kari Tudományos Diákköri Konferencia legjobb opponse, a kar római jogi versenyének 1. helyezettje.

Galéria

Galéria

0

/

0

0

/

0