Zajlanak a Filmio FilmKlub vetítései az ÁJK-n

2021.09.30.
Zajlanak a Filmio FilmKlub vetítései az ÁJK-n
Érdekel a magyar film? Szívesen néznéd a legjobb filmeket vásznon, felújított képpel és hanggal? A vetítés után szívesen beszélgetnél a látottakról rendezőkkel, színészekkel, szakértőkkel, évfolyamtársaiddal? Ha igen, a FilmioKlubban a helyed!

A Nemzeti Filmintézet vadonatúj kezdeményezése nyomán országszerte indulnak egyetemi filmklubok, ahol a fontos magyar filmek csupa válogatott gyöngyszemével találkozhatsz – olyan filmekkel, amikről biztosan sokat hallottál, de eddig nem igazán volt lehetőséged arra, hogy jó minőségben, ráadásul ingyen nézhesd meg őket. Humoros és drámai percek, katartikus pillanatok, szenvedélyes beszélgetések várnak.

Az ELTE ÁJK a következő időpontokban tartja vetítéseit:
Szeptember 29.: Eldorádó (filmarchiv.hu)
Október 13.: A tizedes meg a többiek (filmarchiv.hu)
November 10.: Szindbád (filmarchiv.hu)
November 17.: Apa (filmarchiv.hu)
November 24.: Szerelem (filmarchiv.hu)
December 8.: Macskafogó (filmarchiv.hu)

A vetítések és az azokat követő beszélgetések helyszíne és kezdete: Egyetem téri épület A/1-es terme, 18:00 óra. A filmklubot Rácz Anna vezeti.

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációt kérünk az anna.racz@ajk.elte.hu e-mail címen. A vetítés az ELTE aktív polgárai számára szerveződik, ezért a regisztrációhoz Neptun-kódot is kérünk.

Az eseményre az ELTE JOKT rendezvényekre vonatkozó aktuális szabályai vonatkoznak, ezért azon védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.