Felvételi 2019

2018.10.03.
Felvételi 2019
Az ELTE ÁJK képzései iránt érdeklődő felvételizők az alábbi eseményeken találkozhatnak a felvételivel, illetve az intézményünkkel kapcsolatos tájékoztatást szolgáló programjainkkal:

ELTEfeszt

Izgalmas előadásokkal, látványos kísérletekkel, interaktív workshopokkal várja a középiskolásokat 2018. október 12-én az Eötvös Loránd Tudományegyetem. A Trefort-kerti campusra szervezett összegyetemi nyílt napon a továbbtanulás előtt álló fiatalok minden szükséges tudnivalót egy helyen szerezhetnek meg.

Bővebben az ÁJK programjairól itt olvashatnak

Nyílt Nap 1.0

2018. november 27-én kerül megrendezésre az ELTE ÁJK Nyílt Napja. Lehetőség nyílik egyetemi előadásokon való részvételre (Alkotmánytörténet, Polgári jog, Európai közjog és politika, Összehasonlító jogtörténet, Büntető eljárásjog), valamint tájékoztatást adunk a Karról, képzéseinkről és a felvételi tudnivalókról is.

Részletes program

Educatio Oktatási Szakkiállítás

2019. január 10–12. között a Hungexpo „A” csarnokában az ELTE standjánál várjuk az érdeklődőket. Folyamatosan frissülő információk az eseményről itt találhatók.

Nyílt Nap 2.0 – ÁJK EXPO

2019. február elsején ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott ÁJK EXPO-t. Ennek keretében bemutatkoznak a hallgatói és kari szervezetek, programok. Az érdeklődők képet kaphatnak a lehetőségek rendkívül széles palettájáról, amely a tanulmányaik alatt a rendelkezésükre áll.

Részletes program