Felvételi 2023

Felvételi 2023

Felvételi 2023
Az ELTE ÁJK képzései iránt érdeklődő felvételizők az alábbi online eseményeken találkozhatnak a felvételivel, illetve az intézményünkkel kapcsolatos tájékoztatást szolgáló programjainkkal:

23. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Az ELTE ÁJK is képviselteti magát a 2023. január 12–14. időpontban megrendezendő eseményen. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem standján az érdeklődők információkat kaphatnak a Kar által indítandó szakokról, a felvételi eljárás változásairól, a pontszámítás menetéről. Érdeklődhetnek a különböző képzéseink (jogász, politológus, kriminológus, igazságügyi igazgatás, illetve személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatás) részleteiről, az itt oktatott tantárgyakról, a hallgatói életről. Betekintést kaphatnak a Karon működő hallgatói szervezetek mindennapjaiba, a megpályázható ösztöndíjak és támogatások rendszerébe, az idegen nyelvi képzésekbe. Tájékozódhatnak az Erasmus program és a kiterjedt nemzetközi kapcsolataink által biztosított lehetőségekről.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Bővebb információ az esemény honlapján

Standszámunk: HF11

Pályaválasztási szülői fórum

Hogyan változik a felvételi eljárás? Mekkora értéke van egy ELTE-s diplomának? Hogyan segítheti a család a pályaválasztás előtt álló diákot?

Különböző kutatások alapján a felvételi előtt álló diákokra az egyik legnagyobb hatással a család véleménye van akkor, amikor kiválasztják azt a szakot és intézményt, ahol a felsőoktatásban eltöltött éveiket kívánják eltölteni. A fentiekben megfogalmazott kérdések minden bizonnyal elhangozhatnak a családi megbeszéléseken, így fontos, hogy a szülők is naprakész, hiteles információkkal rendelkezzenek a felvételi eljárásban bekövetkező változásokról vagy a Diplomás Pályakövetési Rendszerből kinyerhető tényekről.

2022. december 14-én, az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályaválasztási szülői tájékoztató fórumán szeretnénk lehetőséget biztosítani számukra, hogy szakértő munkatársaink segítségével minden olyan kérdésükre választ kapjanak, amelyek alapján gyermekeik részére a legjobb tanácsot adhatják életük egyik legfontosabb döntésénél.

Részletes program és regisztráció

Nyílt Nap

2022. november 15-én nyílt napra várjuk az ELTE ÁJK képzései iránt érdeklődőket. Gyere el hozzánk, és tedd fel kérdéseidet, vegyél részt programjainkon, ismerkedj meg mindazzal, ami rád vár nálunk!

Részletek

ELTEfeszt 2022

Az ELTE 10. alkalommal szervezi meg egyetemi nyílt napját, ahol a továbbtanulás előtt álló fiatalok első kézből kaphatnak információt az Egyetem képzési kínálatáról, a nemzetközi programokról, a Hallgatói Önkormányzat munkájáról, valamint a sportlehetőségekről. Oktatóink egész nap előadásokkal, mintaórákkal és interaktív workshopokkal adnak ízelítőt az ELTE-n folyó tudományos munkából, kutatásaikból, a kertben pedig az egyetemi élettel kapcsolatos, színes, szórakoztató szabadidős programok és nyereményjátékok közül lehet válogatni.

Az Állam- és Jogtudományi Kar programjai