Aktuális pályázatok

ELTE Álláspályázatok

Az itt közzétett pályázati kiírások tájékoztató jellegűek, hivatalos megjelenésükre a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ honlapján (kozigallas.gov.hu) kerül sor... » tovább a pályázatokhoz

Egyéb pályázatok

Pályázatok, szakmai gyakorlat, külső álláspályázatok, ösztöndíjak Határidő Módosítva
ügyvédjelölt (Tran és Nemes Ügyvédi Iroda) 2021.07.29. 2021.07.27.
bírósági fogalmazó 2021.08.30. 2021.07.20.
gyakornok (Gellér és Bárányos Ügyvédi Iroda) folyamatos 2020.02.19.

Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2021

A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Kiválósági Díj alapításáról és adományozásáról szóló 2/2018. (VI. 8.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2021 elnyerésére, melynek célja a pályázatban meghatározott témában készült tanulmány díjazása felsőoktatási intézmények tanulói és felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók számára.

A díjazottak a Közbeszerzési Kiválósági Díj odaítélését igazoló oklevelet, pénzjutalmat, valamint munkájuk bemutatására vonatkozó lehetőséget kapnak.

A pályázat beadásának (postai feladásának) határideje: 2021. november 30.

Részletek

Kari kiválósági és fiatal oktatói pályázatok eredménye

A kari kiválósági programban való részvételre, illetve a fiatal oktatók tudományos munkájának támogatására benyújtott pályázatok értékelése 2020. év végén megtörtént.

Letöltés


2019 decemberében és 2020 januárjában is fontos döntések születtek a dékáni vezetői program megvalósítása érdekében. A kari kiválósági programban való részvételre, illetve a fiatal oktatók tudományos munkájának támogatására benyújtott pályázatok értékelése megtörtént.

Letöltés