Aktuális pályázatok

ELTE Álláspályázatok

Az itt közzétett pályázati kiírások tájékoztató jellegűek, hivatalos megjelenésükre a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ honlapján (kozigallas.gov.hu) kerül sor... » tovább a pályázatokhoz

Egyéb pályázatok

Pályázatok, szakmai gyakorlat, külső álláspályázatok, ösztöndíjak Határidő
„Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban” EU pályázat 2022.01.10.
A legfőbb ügyész 2022. évi tudományos pályázati felhívása 2022.03.01.
gyakornok (Gellér és Bárányos Ügyvédi Iroda) folyamatos

Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2021

A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Kiválósági Díj alapításáról és adományozásáról szóló 2/2018. (VI. 8.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2021 elnyerésére, melynek célja a pályázatban meghatározott témában készült tanulmány díjazása felsőoktatási intézmények tanulói és felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók számára.

A díjazottak a Közbeszerzési Kiválósági Díj odaítélését igazoló oklevelet, pénzjutalmat, valamint munkájuk bemutatására vonatkozó lehetőséget kapnak.

A pályázat beadásának (postai feladásának) határideje: 2021. november 30.

Részletek

Kari kiválósági és fiatal oktatói pályázatok eredménye

A kari kiválósági programban való részvételre, illetve a fiatal oktatók tudományos munkájának támogatására benyújtott pályázatok értékelése 2020. év végén megtörtént.

Letöltés


2019 decemberében és 2020 januárjában is fontos döntések születtek a dékáni vezetői program megvalósítása érdekében. A kari kiválósági programban való részvételre, illetve a fiatal oktatók tudományos munkájának támogatására benyújtott pályázatok értékelése megtörtént.

Letöltés