Felvételi 2020

2019.10.09.
Felvételi 2020
Az ELTE ÁJK képzései iránt érdeklődő felvételizők az alábbi eseményeken találkozhatnak a felvételivel, illetve az intézményünkkel kapcsolatos tájékoztatást szolgáló programjainkkal:

ELTEfeszt

Izgalmas előadásokkal, látványos kísérletekkel, interaktív workshopokkal várja a középiskolásokat 2019. október 11-én az Eötvös Loránd Tudományegyetem. A Trefort-kerti campusra szervezett összegyetemi nyílt napon a továbbtanulás előtt álló fiatalok minden szükséges tudnivalót egy helyen szerezhetnek meg.

Bővebben az ÁJK programjairól itt olvashatnak

Nyílt Nap 1.0

2019. november 27-én kerül megrendezésre az ELTE ÁJK Nyílt Napja. Lehetőség nyílik egyetemi előadásokon való részvételre (Büntetőjog, Római jog, Büntető eljárásjog, Polgári perjog), valamint tájékoztatást adunk a Karról, képzéseinkről és a felvételi tudnivalókról is.

Részletes program

Educatio Oktatási Szakkiállítás

2020. január 9–11. között a Hungexpo „A” csarnokában az ELTE standjánál várjuk az érdeklődőket. Folyamatosan frissülő információk az eseményről itt találhatók.

Nyílt Nap 2.0 – ÁJK EXPO

2020. január 31-én ismét megrendezzük a népszerű ÁJK EXPO-t. Ennek keretében bemutatkoznak a hallgatói és kari szervezetek, programok. Az érdeklődők képet kaphatnak a lehetőségek rendkívül széles palettájáról, amely a tanulmányaik alatt a rendelkezésükre áll.